Alkoholbehandling

Professionel anonym alkoholbehandling – individuel behandling af alkoholmisbrug

I AlcoAct kan du gå i evidensbaseret alkoholbehandling, mens du fortsat er i arbejde og bor hjemme. Vi vægter din diskretion højt. Du slipper for kommunale visitationsprocedurer og ventesale med masser af mennesker. Du får individuelle samtaler skræddersyet til dig – ingen gruppeterapi. Du har den samme behandler i hele dit forløb.

Har du et alkoholproblem?

Drikker du ofte mere end det, du havde tænkt dig i udgangspunktet? Drikker du hyppigere og hyppigere? Måske også alene? Drikker du, når du føler dig under pres eller stresset? Er du begyndt at skjule dit forbrug eller lyve om det? Ofte er det dine nærmeste pårørende, der er de første, der er klar over, at der er et problem. Hvis du kan genkende disse scenarier, har du muligvis et alkoholproblem.

Ring og få en gratis uforpligtende samtale, hvor du kan få vores feedback og rådgivning.

Ring anonymt i dag

Drikker du for meget eller er du pårørende?

Ring og få den første hjælp i dag!

60806121

Professionelt behandlerteam

Alcoact har et veluddannet behandlerteam, der har mange års erfaring – både i privat og kommunalt regi. Der er tilknyttet læge. Vi arbejder i respekt for dine ønsker for forandring og trækker ikke konklusioner ned over hovedet på dig. Vi giver dig faglig feedback og udfordrer dig, hvis der er behov for det.

Alle behandlere er erfarne misbrugsbehandlere med relevante efteruddannelser, der sikrer kvaliteten af din behandling. Vi holder altid øje med de individuelle forskelle fra person til person, så du ved, at du ikke bare en endnu en person, der skal gennem behandlingen.

Alkoholbehandlingens indhold

Vi har udviklet et 12 uger primært behandlingsforløb med 9 måneders efterbehandling.

Vores individuelle alkoholbehandling er bygget op om et 11 modulers behandlingsprogram, som du får adgang til ved behandlingsstart. De ugentlige samtaler sikrer, at behandlingen rammer præcist i forhold til din måde at bruge alkoholen på. Du vil hurtigt få konkrete redskaber til at tackle dit alkoholproblem både gennem samtalerne og gennem modulerne.

Dit fulde behandlingsforløb består af:

 • Kortlægnings- og udredningssamtale
 • 1-2 ugentlige individuelle samtaler i 12 uger
 • Adgang til vores onlinebehandlingsmoduler
 • Parsamtaler (hvis det ønskes)
 • Familiesamtaler (hvis det ønskes)
 • Pårørendesamtaler (hvis det ønskes)
 • Telefonkonsultationer
 • Videokonsultationer
 • Mulighed for akutsamtaler alle ugens dage

Efterbehandling er vigtig for at holde fast i dine nye vaner. Det aftales, om det bedst foregår med individuelle samtaler, par-/familiesamtaler eller i en efterbehandlingsgruppe. Efterbehandlingen varer typisk 9 måneder efter endt primær behandling.

Onlinebehandling er en mulighed for dem, der ikke har mulighed for at møde fysisk til samtaler pga job eller bopæl langt fra en af vores afdelinger. Her vil du få en kombination af vores online behandlingsprogram og samtaler over video eller telefon. Det er ligeledes et 12 ugers struktureret program, hvor du kommer gennem alle de nødvendige elementer i et evidensbaseret alkoholbehandlingsforløb.

Hør Martin fortæller om det, at starte i behandling

Vores behandlingstilgang

Vores behandlingstilgang tager udgangspunkt i evidensbaserede metoder, der er anbefalet af Sundhedsstyrelsen og de nationale retningslinjer for alkoholbehandling.

Vi arbejder ud fra følgende teoretiske forståelsesrammer:

 • Motivational Interviewing
 • Kognitiv misbrugsbehandling
 • Familieorienteret alkoholbehandling
 • Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Vi finder det bedste match mellem dig og den tilgang, der passer til din situation. Vi arbejder både med afholdenhed og kontrolleret forbrug. Du bliver ikke påduttet noget. Du får redskaber til at løse dit problem og træffe gode valg omkring dit forhold til alkohol.

Vi arbejder familieorienteret. Din partner, børn og øvrig familie påvirkes af de valg, du træffer omkring alkohol. Inddragelse dine nærmeste i dit behandlingsforløb er den bedste gave, du kan give dig selv og din familie. Vi vil altid lægge op til parsamtale. Også hvis du har voksne børn. Det giver de bedste behandlingsresultater.

Som pårørende er du også velkommen til at ringe og få en gratis uforpligtende samtale omkring din situation.

Hvad koster det?

Mange danskere har i dag sundhedsforsikringer som dækker misbrugsbehandling og ellers er der mange virksomheder der har en alkohol/misbrugspolitik hvor de støtter og betaler for behandlingen som er fuldt fradragsberettiget for alle parter.

Hvis du selv vil betale for din behandling, kan du se prisen herunder

Sundhedsforsikring: De fleste sundhedsforsikringer dækker alkoholbehandling

Virksomhed: Misbrugsbehandling er fradragsberettiget for din arbejdsgiver og du bliver ikke beskattet af den ydelse

Egenbetaling: 35.000 kr

Har du spørgsmål eller ønsker du at komme i behandling udfyld Kontakt formular og vi kontakter dig allerede i dag

Blank Form (#3)

Her finder du vores klinikker:

Aarhus

Rosenvangs Allé, 222 C2, 8270 Højbjerg

Aalborg 

Vesterbro 33 a. 9000 Aalborg

Online alkoholbehandling

Med et onlinebehandlingsforløb kan du uafhængigt af hvor du befinder i Danmark eller for dens sags skyld i verden indgå i et behandlingsforløb

Lad os ringe dig op så vi kan iværksætte en afgiftning og abstinensbehandling.

Søg professionel og diskret hjælp

Blank Form (#3)