Andre afhængigheder

Behandlingen er individuel og anonym. Diskretion er en selvfølge.

Afhængighed kan forekomme på mange forskellige områder og i mange afskygninger. Vi kan hjælpe dig uanset hvilket misbrug eller afhængighed, du føler dig fanget i.

Kemisk Afhængighed

Man kan være afhængig af cigaretter. Det kan også være et rusrelateret forbrug af eksempelvis:

Adfærdsrelateret afhængigheder

  Alle afhængighederne har meget samme ”natur”, hvilket betyder, at der ofte er en adfærd, der har destruktive konsekvenser, hvor man overhører de signaler, kroppen og psyken giver en.

  Der, hvor nogle afhængigheder skiller sig ud, er træning, mad og sex, som kan betragtes som essentielle, og noget alle har brug for i en vis form. Her er begrebet ”med måde” helt centralt, da du ikke kan undvære bevægelse, mad og intimitet. Det er en del af livet – modsat rusmidler, som godt kan undværes helt.

  Vi arbejder både med adfærden og den psykiske afhængighed bag. I kortlægningen analyserer vi os frem til, hvordan afhængigheden har udviklet sig, og om den har kompenserende og regulerende funktioner for essentielle behov.

  Vi vil gennem vores behandling give dig indsigt og kompetencer, så du kan mærke og genkende de bagliggende behov – og tage vare på dem på en sund måde.

  Er afhængigheden ved at tage magten fra dig?

  Uanset hvilken afhængighed du er ved at udvikle kan vi hjælpe dig!

  Nogle gange er du sikkert fortvivlet og træt  af dig selv, fordi du igen ikke har overholdt en aftale med dig selv eller en af dine nærmeste og “faldet” i igen.

  Vi kan hjælpe dig og give dig troen og kontrollen tilbage!

  Kontakt os og få tid til en uforpligtende gratis samtale allerede i dag!

  Blank Form (#3)