Referencer

Kampen med et alkoholmisbrug

“Da jeg valgte John som behandler til at komme ud af mit alkoholmisbrug, valgte jeg
ikke blot en behandler. Det viste sig jeg havde valgt et menneske med empati og personlig omsorg, et menneske der formåede at læse mig som ingen andre og en evne til at hjælpe mig tilbage til livet ved egen handling og John som mentor. John var også en stor støtte og hjælp i forhold til min familie som også var til samtaler hos John både sammen med mig men også hver for sig. Jeg er nu ædru på 5. år og John vil for altid være en del af mit og min families netværk, en ven og en livline.

Det viste sig, at den livline ikke blot skulle være i forhold til mig selv, men også da
jeg stod med en pårørende ingen andre kunne hjælpe. Jeg kontaktede John og
igen har han med sine evner formået, at få min pårørende på rette spor.
TAK, John for alt!”

Jens – Kampen med et alkoholmisbrug

For knap 1,5 år siden mødte jeg dig. Det var sandelig godt. Jeg kom til dig fordi jeg drak for meget. Du så mig og mine psykiske problemer, på en ny måde. Ja vi talte faktisk ikke meget om alkohol. Du så ret hurtigt at det var den bagvedliggende årsag, som skulle gøres noget ved. Den korte tid jeg gik hos dig har haft en helt ufattelig betydning. Du hjalp mig til at se mig selv og mine problemer på en meget mere indsigtsfuld måde, end psykologer og psykiater havde formået på 6-7 år.  Jeg fik, gennem den indsigt du hjalp mig med at få, et nyt “sprog”, som gjorde mig i stand til at få andre (bl.a. Det psykiatriske system) til at hjælpe mig på en meget mere kvalificeret måde. Jeg har nu i ca 8 mdr. været i intensiv behandling for min personlighedsforstyrelse og får det stadig bedre og bedre.  Nogle gange møder vi mennesker på vores vej “som gør en forskel der gør en forskel”. Mødet med dig gjorde en forskel større en nogen vil kunne forstå. Jeg er dybt taknemmelig for at vore veje krydsede!

Jens

Jakob – Kampen med et stofmisbrug

Efter et stofmisbrug på mange år, kom jeg i et terapiforløb hos John Tony Larsen.
John hjalp mig til gennem samtaler og brug af værktøjer at finde vejen tilbage til
livet igen.

I dag er jeg clean på 3. år, og i gang med en uddannelse som kok.
At John selv kender til at være misbruger, har helt sikkert betydet, han har været
den helt rette hjælp for mig til at blive clean og finde troen på mig selv.
Jeg kan kun give mine bedste og varmeste anbefalinger til John.

Jakob

Mikkel – Kampen med et kokainmisbrug

For fem år siden stod jeg et sted i mit liv hvor det hele var ved at ramle sammen. Jeg havde tabt kampen mod kokainen og lod bare afhængigheden få overtaget, jeg havde givet op efter mange fejlslagende forsøg, utallige besøg hos misbrugscentre og psykologer. Da jeg tog endnu en beslutning om at nu skulle det være slut var lykken at jeg fik kontakt til John, jeg blev mødt der hvor jeg var og vigtigst af alt: Han fik inddraget hele min familie og fik hjulpet med at få renset luften så vi kunne begynde at genopbygge det familie-bånd som ellers var ved at smuldre. John har hjulpet mig igennem hele den lange proces og stået klar til at samle mig op når det ikke fungerede for mig. 

Dagen i dag har jeg formået at få ejerskabet over mit liv igen, fået en længere videregående uddannelse og få troen på mig selv igen. Det kan John helt sikkert tage noget af æren for, igennem mange gode snakke, redskaber og ikke mindst igennem mødet med et menneske der så mig for mig i den situation jeg stod i, har jeg fået lige præcis den hjælp jeg havde brug for.
Derfor kan jeg kun sende mine varmeste anbefalinger og du skal ikke tøve hvis du ligesom mig var, er ved at give op på kampen mod afhængigheden. 

Tak for at samle mig op da jeg havde brug for det, John.

Mikkel 28 år, Aarhus.

Jesper – Kampen med et alkoholmisbrug

Jeg har gået i behandling hos John Tony Larsen, i Aalborg. Jeg var afhængig af alkohol, og kunne ikke overskue det mere. Jeg fik stor hjælp, i form af yderst kompetent terapeutisk behandling. I dag drikker jeg ikke mere, har styr på mit liv og oplever overhovedet ikke hverken tilbagefald eller den mindste lyst til at drikke. Jeg er meget taknemmelig, og kan kraftigt anbefale John som behandler.

Jesper Schou
Aalborg

Ring anonymt i dag

Vi tilbyder tider alle hverdage mellem kl. 08.00 – 22.00
Vi har ingen ventetid, og du kan starte i behandling, når det passer dig bedst.

Ring: 60806121 vores professionelle rådgivere er klar til at hjælpe nu

Har du spørgsmål eller ønsker du at komme i behandling udfyld Kontakt formular og vi kontakter dig allerede i dag

Blank Form (#3)